Om Forbrugerombudsmanden

Forbrugerombudsmanden er en uafhængig myndighed, der fører tilsyn med, at virksomheder overholder markedsføringsloven og anden forbrugerbeskyttende lovgivning.

Hvem er vi

02. marts 2016

Hos Forbrugerombudsmanden arbejder vi primært ud fra hensynet til forbrugerne i vores tilsyn med markedsføringsloven og anden forbrugerbeskyttende lovgivning.

Medarbejdere

30. marts 2017

Nedenfor finder du en liste over medarbejdere hos Forbrugerombudsmanden.

Strategi og vision

02. marts 2016

Forbrugerombudsmanden arbejder på at fremme forbrugernes kendskab til deres rettigheder, samt styrke indsatsen over for virksomheder, der ikke overholder loven.

Internationalt samarbejde

02. marts 2016

Forbrugerombudsmanden prioriterer internationale samarbejdsrelationer højt. Det er en vigtig inspirationskilde at udveksle erfaringer og oplysninger med kollegaer i andre lande.

Presse

27. juli 2009

Forbrugerombudsmanden har pligt til at informere offentligheden om sit arbejde og sine aktiviteter inden for tilsynets område. Presse- og mediekontakt varetages både af forbrugerombudsmanden selv og hendes sekretariat.

Forbrugerombudsmandens årsberetninger

31. august 2017

Årsberetningerne giver dig et indblik i, hvad Forbrugerombudsmanden har beskæftiget sig med i de forskellige år, herunder større projekter og afsluttede sager. Som noget nyt har vi i 2016 tilføjet et afsnit om Forbrugerombudsmandens organisation og økonomi.

Særlige indsatsområder

18. oktober 2018

Her kan du se, hvilke indsatsområder Forbrugerombudsmanden har særligt fokus på:

Ledige stillinger

Her kan du se ledige stillinger hos Forbrugerombudsmanden.