Skip navigation

Kontakt

Du kan kontakte Forbrugerombudsmanden, hvis du vil klage eller har brug for at få svar på spørgsmål vedrørende markedsføring. Her kan du læse om dine kontaktmuligheder. 

Hvis du vælger at kontakte Forbrugerombudsmanden, skal du være opmærksom på, at dine oplysninger registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogle rettigheder i forbindelse med vores sagsbehandling. Du kan læse mere om dine rettigheder her: Forbrugerombudsmandens privatlivspolitik

Gå til Kontaktoplysninger

02. marts 2016

Både som forbruger og virksomhed er du velkommen til at kontakte os ved at benytte vores kontaktformularer.

Gå til Klag over markedsføring

02. marts 2016

Forbrugerombudsmanden fører tilsyn med virksomheders overholdelse af markedsføringsloven, betalingsloven og anden forbrugerbeskyttende lovgivning. Forbrugerombudsmanden har også særlige beføjelser på det finansielle område.

Gå til Få en forhåndsbesked

02. marts 2016

Som virksomhed kan du få en vurdering af en planlagt markedsføringsindsats og en udtalelse fra Forbrugerombudsmanden, om den er lovlig. Det kaldes også en forhåndsbesked.

Gå til Behandling af oplysninger

30. marts 2017

Alle kan begære aktindsigt i Forbrugerombudsmandens oplysninger, og Forbrugerombudsmanden skal ligeledes informere offentligheden om sager.

Gå til Klag over spam

Uanset om du er forbruger eller erhvervsdrivende, kan du henvende dig, hvis du uanmodet har modtaget henvendelser via mail eller sms.

Gå til Hvad kan jeg gøre for at undgå mere spam?

01. maj 2019

Du kan foretage nogle forebyggende skridt for at undgå, at du modtager mere spam, og samtidig forbedre din sag, hvis Forbrugerombudsmanden tager den op.

Gå til Hvorfor mener virksomheden, at jeg har givet samtykke?

01. maj 2019

Forbrugerombudsmanden oplever ofte, at en forbruger modtager mar-kedsføring fra en virksomhed, men forbrugeren mener ikke, at han/hun har givet et samtykke til det. Når forbrugeren eller Forbrugerombuds-manden henvender sig til virksomheden, oplyser den, at forbrugeren har givet samtykke i en konkurrence.

Gå til Hvad er affililate markedsføring?

01. maj 2019

Affiliate markedsføring er en internetbaseret markedsføringsmetode, der går ud på at samarbejde om markedsføring.

Gå til Presse

27. juli 2009

Forbrugerombudsmanden har pligt til at informere offentligheden om sit arbejde og sine aktiviteter inden for tilsynets område. Presse- og mediekontakt varetages både af forbrugerombudsmanden selv og hendes sekretariat.