Skip navigation

Forbrugerombudsmanden inviterer til gå hjem-møder med fokus på miljømarkedsføring

18. november 2022

Brug af klima-, miljø- og bæredygtighedsudsagn har stor betydning for markedsføring af produkter nu og i fremtiden. Derfor inviterer Forbrugerombudsmanden til gå hjem-møder, hvor reglerne og Forbrugerombudsmandens praksis vil blive gennemgået. Gå hjem-mødet den 29. november vil særligt være målrettet kommunikationsbranchen, herunder ansvar som kommunikationsbureau.

På møderne vil Forbrugerombudsmanden orientere om Forbrugerombudsmandens miljøvejledning og kvikguide til virksomheders miljømarkedsføring. Indholdet på møderne vil være stort set det samme, dog vil mødet den 29. november særligt være målrettet reklamebureauer og andre, der udarbejder markedsføringsmateriale på vegne af virksomheder. Det kan derfor anbefales kun at deltage én af dagene. 

Gå hjem-møderne afholdes:

  • Tirsdag den 29. november 2022, kl. 15.15-16.45 (målrettet kommunikationsbranchen)
  • Onsdag den 30. november 2022 kl. 13.15-14.45 (for alle).

Frist for tilmelding er 27. november 2022, kl. 12.00. 

Tilmeld dig her

Oplæggene starter hhv. kl. 15.15 og 13.15, og der vil efterfølgende være tid til spørgsmål. Arrangementerne finder sted: Københavns Universitet, CSS, Gammeltoftsgade 15, 1355 København K, lokale 35.01.44. 

Arrangementerne bliver ikke streamet. Forbrugerombudsmanden forventer at invitere til et lignende arrangement i Aarhus i starten af 2023.

Via din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig i form af navn og mailadresse med det formål at afholde arrangementet.

Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her

KUNNE DU BRUGE SIDEN?

Forbrugerombudsmanden

 

Ved at klikke på ”Tilmeld” giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbreve/pressemeddelelser.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og opsige dit abonnement.

Du kan læse mere i Forbrugerombudsmandens privatlivspolitik.